Adnan Jahić, Vrijeme izazova. Bošnjaci u prvoj polovini XX stoljeća, Bošnjačka nacionalna zajednica za Grad Zagreb i Zagrebačku županiju, Bošnjački institut – Fondacija Adila Zulfikarpašića Sarajevo, Zagreb – Sarajevo 2014, 629. - Šabotić, Izet (Historical Thought, 2025)